Welkom bij In Orde Ontwerp Interieuradvies
 

Aanbod en Tarieven

Er is heel veel waarmee ik je kan helpen. In principe bespreken we samen wat jij graag wilt en maak ik daarvoor een offerte.

Maar om je toch een idee te geven van de kosten en wat je daar voor krijgt, heb ik een aantal “standaard” pakketten samengesteld. Bedenk daarbij altijd dat hoe verder ik iets voor je uitwerk, hoe meer tijd het mij kost, dus hoe groter jouw investering is. Voor alle pakketten geldt:

  • De prijzen zijn inclusief omzetbelasting, in euro’s
  • De prijs is gebaseerd op één kamer/ruimte (bij een open keuken is de keuken een aparte ruimte)
  • Ik maak een voorlopig ontwerp, dat bespreken we en ik pas het één keer aan. Dat is het eindresultaat, het definitief ontwerp.
  • De ontwerpen stuur ik je digitaal toe
  • We bespreken ze telefonisch.
  • Uitgebreider advies is altijd mogelijk, maar zit niet in de prijs van het "pakket". 
Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te overleggen


Een eerlijke prijs om rekening te kunnen houden met duurzaamheid

Je zult je waarschijnlijk uitgebreid oriënteren als je interieur advies zoekt. Dan zal je merken dat ik niet per se de allergoedkoopste ben. Ik zal je uitleggen waarom.

Je komt advies tegen voor hele lage bedragen, of soms zelfs gratis! Maar gratis is nooit gratis! Ergens moet er toch een boterham verdiend worden…. In deze branche wordt de boterham onder andere verdiend met het verkopen van producten die in jouw nieuwe interieur komen.
Om een duurzaam advies te kunnen geven, kies ik er voor mijn tarief zo vast te stellen, dat ik ook zonder de verkoop van producten, nog steeds een eerlijke boterham kan verdienen. Zo kan ik meer onafhankelijk adviseren.

Mocht het zo uitkomen dat jij wel graag nieuwe producten wilt hebben, dan gaan we natuurlijk kijken wat de beste manier is om die in te kopen. En als ik daarbij korting kan krijgen, dan zal ik jou daar op een eerlijke manier in mee laten delen.

Op deze manier kan ik zó ontwerpen dat het "In orde" is voor de aarde, voor jou en voor mij!

Sorry, ik kan je niet met alles zelf helpen... Maar ik verwijs je wel graag door!

Bij een grotere verbouwing c.q. renovatie komen veel dingen kijken. Ik kan je met veel dingen helpen maar zeker niet met alles. Zo ben ik geen bouwkundige! Waar een ander je beter en verder kan helpen dan ik, help ik je graag met zoeken naar een meer geschikte partij. Denk onder andere aan zaken als:

Bouwkundig advies
Bouwtekeningen maken
Constructie berekeningen
Bouwvergunningen aanvragen
Domotica

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn