Welkom bij In Orde Ontwerp Interieuradvies
 

Wat zeggen mijn klanten over mijn werk? 

Natuurlijk kan ik zelf heel veel vertellen over mijn werk. Maar wat mijn klanten zeggen, zegt jou waarschijnlijk veel meer! 

Ook nieuwsgierig? Neem vrijbijvend contact op!


Familie Ruissen, Barendrecht

Direct resultaat!

Wij kwamen bij jou met de wens om meer orde te scheppen in onze keukenkastjes, trapkast en de indeling van de kamer.  Het contact met jou was zeer plezierig. Je luisterde goed naar onze wensen en vroeg door om alles duidelijk te krijgen. Je dacht mee over hoe we de beschikbare ruimte beter kunnen benutten.

Eerst hebben we samen de huidige indeling van de keuken en kamer bekeken, en daarna hoe de kasten in gebruik waren. We bespraken wat beter kon en gingen daarna aan de slag. We hebben de indeling van kasten, bank en stoelen aangepast en vervolgens besproken wat we verder zelf konden doen.

Het samenwerken aan een oplossing is prettig. Dankzij jouw suggesties werd het resultaat beter dan we eerst hadden bedacht. Naast de korte termijn oplossingen gaf je ook suggesties voor meer ingrijpende aanpassingen. Je gaf veel nuttige suggesties waar we zelf niet aan hadden gedacht, zoals het vermijden van twee verschillende kleuren kasten naast elkaar en het groeperen van spullen op kleur in de vensterbank, wat meteen een rustiger uitstraling gaf. 

Jouw persoonlijke aanpak en het directe resultaat maken dat ik je zeker zou aanbevelen. Je geeft niet alleen advies, maar helpt ook met eenvoudige aanpassingen. Je had voldoende aandacht voor duurzaamheid. Weggooien en nieuw kopen is zeker niet je advies. Juist kijken wat kan met wat al beschikbaar is deed je goed.

Ik ben zeer tevreden met ons nieuwe interieur. Het is rustiger en overzichtelijker. Na onze sessie zijn we zelf verder gaan nadenken over hoe we ons interieur kunnen verbeteren en netjes kunnen houden, met jouw advies in ons achterhoofd.

Mariëtte

Ik heb twee jaar geleden een nieuw appartement gekocht waar ik heel blij mee ben.  

In de eerste winter viel het me steeds meer op dat het donker is in mijn appartement als de zon niet volop schijnt. Dat heeft alles te maken met het feit dat ik in mijn kamer maar aan een van de vier muren een raam heb. Ik had me van tevoren niet beseft dat dat eigenlijk extra lichtbronnen vraagt in de kamer. Toen ik me dat wel besefte wist ik zelf niet hoe en waar te beginnen. Ik kende Judith en wist dat zij die kennis wel heeft. Na een gesprek en uitgebreide bestudering van mijn kamer heeft Judith een lichtplan ontworpen. Daarin heeft zij ook een prachtige lamp die ik al had meegenomen.

Met haar ontwerp ben ik naar een lampenwinkel gegaan en daar heb ik bijpassende lampen gekocht. De lampen zijn een aantal maanden geleden geplaatst. Het geheel is prachtig geworden.

Licht is bepalend voor de sfeer in een kamer. Ook op donkere dagen is mijn huis nu licht.

Ik ben heel blij met het ontwerp dat Judith voor mij heeft getekend. Doordat zij ook mijn meubels daarin heeft getekend kon ik van tevoren goed zien wat haar bedoeling was.

Ontwerp muur boekenkast
Ontwerp muur boekenkast
Realisatie boekenkast
Realisatie boekenkast
Realisatie zijde bank
Realisatie zijde bank
Ontwerp zijde bank
Ontwerp zijde bank

 Carla Le Poole

Van rommelkamer tot gezellig thuiskantoor.

Thuiswerken vanwege de coronacrisis versterkte mijn wens voor een eigen hobby- en kantoorruimte. Na een prettig telefonisch contact met Judith kwam ze bij ons thuis naar de kamer kijken.

Judith heeft echt geluisterd en de juiste verdiepingsvragen gesteld en dit vertaald naar een ontwerp. Aangezien ik op dat moment maar een klein budget had heeft ze een ontwerp gemaakt in fasen: één voor de korte termijn en één voor de lange termijn.


Wat ik vooral heel erg fijn vond was dat ze ook kon uitleggen wat voor effect bepaalde keuzes kunnen hebben op de inrichting.

Zonder haar had ik nooit gekozen voor het gezellige behangetje wat inderdaad alle kleuren in de ruimte verbindt. Mijn werkkamer ligt op het noorden maar door het behang en de gele gordijnen is het een mooi warm geheel geworden. Een paar maanden later heb ik het oude bureau kunnen vervangen voor een zit/sta bureau met een eiken bladkleur en afgeronde hoeken, dit voegt echt sfeer toe.

Judith kan echt luisteren en dit vertalen naar een goed advies, ook binnen een beperkt budget met een advies waarin rekening wordt gehouden met eventuele toekomstige aanpassingen. Bovendien laat ze je door haar vragen echt nadenken over hoe je de ruimte gebruiken wilt.

Nel Hoogland

Judith ken ik als een deskundige en zeer betrokken collega tijdens mijn werkzaam leven bij de gemeente Utrecht. Na mijn vertrek bij de gemeente hebben we contact gehouden. En zo hoorde ik van haar plan om een opleiding te gaan doen in de richting van interieur ontwerper. Tijdens een bezoek zijn we samen naar mijn huisje op de volkstuin gaan kijken. Dat huisje was eerst een soort schuurtje met allerlei gereedschap, potten, en rommel erin. Daar wilde ik iets mee. Maar ik zag niet hoe of wat. En Judith was er wel nieuwsgierig naar, wilde wel kijken of ze er iets mee kon.Ze heeft met haar frisse blik en open mind rondgekeken en vervolgens een voorstel gemaakt met een aantal varianten erin. Van gewoon simpel opruimen en goed schoonmaken tot een klein paleisje waar je in de zomer heerlijk kunt wonen en slapen. Zo had ik er nog nooit naar gekeken. Naast een enthousiast mens is ze ook heel praktisch, en heeft het voorstel voor mijn huisje gebruikt voor de eerste opdracht van haar opleiding. Met goed resultaat, een echte win-win situatie. In haar huidige professie heb ik haar dan ook hoog in het vaandel staan!

Inmiddels is het plan vorig jaar grotendeels uitgevoerd. Het huisje is helemaal opgeknapt. Het lelijke plafond eruit gesloopt en daar kwam een prachtige balkenconstructie in het zicht. Er is gestuct en geschilderd, een houtkachel erin en ook een bed. Gasstel en keuken waren er al, maar alles komt nu veel meer tot z'n recht. En als laatste is er recent een zonnepaneel op het (inderdaad Judith) in goede staat verkerende dak geplaatst en heb ik er nu ook verlichting en stroom.

Judith heeft goed geluisterd en de juiste vragen gesteld. En het advies met diverse varianten was heel goed voor mij, omdat ik echt geen beeld had van wat er zou kunnen. Het huisje is nu een echt thuis geworden. Judith, chapeau!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn